Dweilcafé's

Geen Dweilfestival zonder onze dweilcafe's .

Mede dank zij de steun van deze Dweilcafe's kan ons festival blijven bestaan , het is dan ook voor ons een eer en genoegen om met deze mensen te kunnen samenwerken , ook zij maken van ons festival iedere keer een geslaagde dag , daar zij hun deuren en terrassen openstellen voor zowel de orkesten en het talrijke publiek , en deze met alle plezier bedienen van het nodige vocht .

Dank u wel uitbaters !!!


Ons dweilfestival zou niets zijn zonder onze 4 dweilcafés , ieder jaar opnieuw staan zij klaar om onze dweilorkesten te ontvangen en te bedienen
één van hen is "Bar Bidon" den bidon in de volksmond is gelegen op de Beestenmarkt te Halle
Na het dweilfestival van 2022 hebben we een overleg gehad met Bo en Koen , en zijn we overeengekomen dat ze vanaf 2023 volwaardig Dweilcafé mogen genoemd worden . Sympathieke gasten .
Een lekker biertje , een lekkere cocktail , een lekkere mocktail , een lekkere versnapering , hier moet je zijn.
Iedere keer dat we bij hun binnenkomen of een terrasje doen worden we met de glimlach ontvangen en met veel plezier bediend. . Doe zo verder mannen . Merci !!

16 jaar geleden namen Cindy en Nico Park’s Café gelegen aan de kruising van de Basiliekstraat en de Parklaan over . ondertussen doen ze dit nog altijd met dezelfde passie en sympathie. Reeds vanaf het 1ste dweilfestival hebben Cindy en Nico vertrouwen gehad in ons evenement en hebben ze ons ook altijd volwaardig gesteund .Elk jaar opnieuw staan ze klaar om ons en de dweilorkesten met open armen te ontvangen , ook tijdens het jaar worden we altijd zeer vriendelijk ontvangen , hun deuren staan altijd voor ons open, altijd zijn ze bereid voor een leuk babbeltje , Tja , eigenlijk zijn ze door de jaren heen vrienden geworden . Nen dikke Merci voor alles.!!


Wanneer je vanop het Possozplein de Grote Markt opstapt kun je er niet naast kijken , op de hoek rechts van u zie je “ Café De Sleutel “ liggen. Ook dit Café is er van in het begin bij als dweilcafé , Toen Bram het Café overnam , was hij dan ook meteen bereid om verder te doen als dweilcafé en ons te steunen . Ieder jaar opnieuw mogen we tijdens ons festival dan ook gebruik maken van hun zaaltje boven het café , worden alle deelnemende dweilorkesten met veel plezier ontvangen en wanneer we er tijdens het jaar onze voet binnenzetten worden we steeds met de glimlach bediend. Wil je eens een streekbiertje of een ander biertje proeven , op hun uitgebreide bierkaart is er zeker en vast iets naar ieders smaak te vinden . Elke en Bram bedankt !!


De Vontjesboer (Bij Body en Daan) gelegen op de hoek van de Maandagmarkt en de Melkstraat mogen we ook van in ons prille begin Dweilcafé noemen . Neem tijdens het dweilfestival ook eens plaats op 1 van de gezelligste terrasjes te Halle , je zal zien welke sfeer en Ambiance er heerst als de dweilorkesten er mekaar begroeten en met mekaar verbroederen . zin in een leuk terrasje tijdens de zomermaanden , wel in Café “ de Vontjesboer” word je altijd met open armen ontvangen en met dezelfde vriendelijkheid bediend , een echte aanrader!! Body en Daan , ook voor jullie een welgemeende Dank u wel !!