Inschrijvingen Dweilfestival 2023 open 



Winnaars VIK 2022 : Decibells


Winnaars Ambianceklasse 

G-Bloezers


Moktar Sound System

 winnen Publieksprijs


uitslag 2022

 

1.Decibells

2.d'(H)opmaten 

3.Moktar Sound System 

 


Palmares

2022 - Decibells - B

2021 - ZeQuaffeurz - B.

2020 - afgelast wegens corona-covid19

2019 - d'(H)opmaten - B.

2018 - d'(H)opmaten - B.

2017 - d'(H)opmaten - B.

2016  -  De Utlopers - NL

2015  -  Lat Mar Ore - NL.

2014  -  Alarmfase 3 - NL.

2013  -  Alarmfase 3 - NL.

2012  -  Hofkapel nooit gedagt - NL.

2011 - Try-out versie (6 deelnemers)




Onze Sponsors

(klikken op foto)


Onze Partners

(klikken op foto)


Dweilcafé's