Inschrijvingen Dweilfestival 2022 open 




Winnaars VIK 2021 : ZeQuaffeurz


Winnaars Ambianceklasse 

ZeBigBandHoulle


Decibells winnen Publieksprijs


uitslag 2021

 

1.ZeQuaffeurz

2.d'(H)opmaten 

3.Alarmfase 3 

 


Palmares

 2021 - ZeQuaffeurz.

2020 - afgelast wegens corona-covid19

2019 - d'(H)opmaten B.

2018 - d'(H)opmaten B.

2017 - d'(H)opmaten B

2016  -  De Utlopers .  NL

2015  -  Lat Mar Ore .  NL.

2014  -  Alarmfase 3 .  NL.

2013  -  Alarmfase 3 .  NL.

2012  -  Hofkapel nooit gedagt .  NL.

2011 - Try-out versie?