Bedankt aan alle aanwezigen ,

 toeschouwers , dweilcafés , medewerkers,

sponsors , partners ,

aan Stad Halle , Cultuurraad Halle , Vlamo en Radio Victoria , Prins John en Bizzy-Lizzy maar vooral onze dweilorkesten

om er zo een prachtig festival 2021

van te maken , het was weer schitterend

 

Dweilteam Halle

voor alle dweilorkesten en alle toeschouwers , respecteer de CORONA-Regels



Winnaars VIK 2021 : ZeQuaffeurz

Winnaars Ambianceklasse ZeBigBandHoulle

Decibells winnen Publieksprijs

uitslag 2021

 

1.ZeQuaffeurz

2.d'(H)opmaten 

3.Alarmfase 3 

 

Palmares

 

2011 - Try-out

2012  -  Hofkapel nooit gedagt .  NL.

2013  -  Alarmfase 3 .  NL.

2014  -  Alarmfase 3 .  NL.

2015  -  Lat Mar Ore .  NL.

2016  -  De Utlopers .  NL

2017 - d'(H)opmaten B.

2018 - d'(H)opmaten B. 

2019 - d'(H)opmaten B.

2020 ***

2021 - ZeQuaffeurz

editie 2020 *** afgelast wegens corona-covid19