Door de Corona-crisis moeten we spijtig genoeg onze 10de editie die normaal zou plaatsvinden op zaterdag 05 september 2020 aflassen , maar noteer alvast de datum van zaterdag 04 september 2021 in jullie agenda , wanneer onze 10de editie hopelijk toch zal kunnen plaatsvinden

 

met spijtige groeten en stay safe 

Dweilteam Halle



Winnaars VIK 2019 : d'(H)opmaten

Winnaars Ambianceklasse Decibells 

ZeQuaffeurz wint Publieksprijs

uitslag 2019

 

1. d'(H)opmaten

 2. ZeQuaffeurz

3. Outblast

4. De bend(e)

5. De Koetillers

6. De Hösbengels

7. MP3

8. G-Bloezers

9. PIAS

10. Krom dur den bocht

 

Palmares

 

2011 - Try-out

2012  -  Hofkapel nooit gedagt .  NL.

2013  -  Alarmfase 3 .  NL.

2014  -  Alarmfase 3 .  NL.

2015  -  Lat Mar Ore .  NL.

2016  -  De Utlopers .  NL

2017 - d'(H)opmaten B.

2018 - d'(H)opmaten B. 

2019 - d'(H)opmaten B.